Trio Security

BEKWAAM IN VEILIGHEIDSBEWUSTZIJN

Klantenservice

Leveringsvoorwaarden

"U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@triosecurity.nlUItgesloten van teruggave zijn USB-stick voorzien van software waarvan het beveiligingszegel is verbroken." Wilt u op uw gemak de leveringsvoorwaarden doorlezen dan kunt u deze voorwaarden hier terugvinden.

Klachtenregeling en afhandeling

Heeft u een klacht of bent u het ergens niet mee eens? Wij zoeken graag samen met u naar de beste oplossing of het juiste antwoord. 

Wij streven altijd naar de beste service en vinden het belangrijk om naar u te luisteren.

Trio SMC raadt u aan de geleverde producten onmiddellijk na ontvangst te inspecteren. Indien u naar aanleiding van een geleverd product, de levering, het bestelproces of anderszins een klacht heeft, kunt u dit aan ons kenbaar maken door een e-mail te sturen naar klantenservice@triosecurity.nl of door een brief te sturen naar:

Trio SMC
Coendersborgstraat 57
1333 VP Almere

Vermeld duidelijk de klacht en de eventuele oorzaak van de klacht. Schade? Stuur altijd het factuurnummer en foto’s mee van de schade. Na ontdekking van een defect of schade heeft u bij boeken twee maanden de tijd om het defect te melden.Voor USB-sticks of cd-roms geldt een termijn van 24 maanden.

Wij vragen u om in de e-mail of brief zo duidelijk mogelijk de aard van de klacht te omschrijven en foto’s te maken van schade die is toe te wijzen aan een verkeerde levering. Vermeld ook altijd het nummer van uw bestelling en uw contactgegevens. Trio SMC zal uiterlijk binnen vijf werkdagen reageren of contact met u opnemen om de klacht te bespreken en af te handelen.

Onder de volgende omstandigheden is een product uitgesloten van garantie:

  •  Aantoonbaar ander gebruik dan in het dagelijks gebruik mag worden aangenomen ten gevolge waarvan beschadigingen of defecten zijn ontstaan.

Onder de volgende omstandigheden zal het retour gestuurde product niet voor garantie in aanmerking komen:

  • Een product dat zonder enige kennisgeving vooraf retour wordt gestuurd.

Alle overige klachten komen in aanmerking voor de garantieregeling. U bent zelf verantwoordelijk voor het retour sturen van het product aan ons.

Wij streven er naar om altijd in samenwerking met u tot een oplossing te komen.

Klachtenafhandeling:

U ontvangt altijd van ons een ontvangstbevestiging dat wij uw bericht hebben ontvangen. Wij vragen u om in de e-mail of brief zo duidelijk mogelijk de aard van de klacht te omschrijven en eventueel foto’s te maken van schade die is toe te wijzen aan een verkeerde levering. Vermeld ook altijd het nummer van de bestelling en uw contactgegevens.

Wij reageren uiterlijk binnen vijf werkdagen via e-mail of we nemen telefonisch contact met u op om de klacht te bespreken en af te handelen.

Betalen op deze website

U kunt op deze website op verschillende wijzen betalen zoals met PayPal, Ideal of het verschuldigde bedrag over te maken op onze zakelijke rekening. Betalen  gaat conform de garantie- en service voorwaarden van PayPal en Ideal. Wij hanteren de hoogste graad van veiligheid en gebruiken geen cookies tijdens het afreken- en betaallproces.Deze processen worden door middel van SSL-certificaten ondersteunden vereisen geen logingegevens op deze website of webserver.U logt alleen in op PayPal of via Ideal bij uw bank. Het bestellingsproces wordtondersteund door shop2site systemen. Deze systemen staan bekend om hun extreme hoge veiligheidsgraad.